O Vás, s Vami, pre Vás

Siedma Bambiriáda v okrese Liptovský Mikuláš

19.05.2014, Liptovský Mikuláš - Festival dobrovoľníckej práce s deťmi a mládežou Bambiariáda už po siedmykrát otvorí svoje brány do voľného času.

Organizátori – mladí dobrovoľníci z rôznych organizácií, pripravili sedem sprievodných podujatí v bambiriádnom týždni od 2. do 8. júna.

   Počas celého týždňa môžete navštíviť Stanišovskú jaskyňu v Liptovskom Jáne či Medvediu štôlňu v Žiarskej doline a v nedeľu Tarzaniu v Demänovskej doline, samozrejme za zľavnené vstupné. V stredu 4. júna sa stretnú členovia žiackych školských rád a organizácií, aby sa zohrali na Team buildingu. Poobede pozývame všetkých duchom mladých na diskusiu do Župného domu s našimi poslancami za VÚC. Vo štvrtok 5. júna si budú podávať ruky futbalisti v Liptovskom Hrádku a v piatok 6. júna volejbalisti v Liptov aréne.
   Vyvrcholením celého festivalu je Hlavný prezentačný deň, na ktorý vás srdečne pozývame v sobotu 7. júna na námestie osloboditeľov v Liptovskom Mikuláši. Deti a mladí sa predstavia na pódiu, ale aj v prezentačných stánkoch. Bude možnosť spoznať rôzne organizácie, ktoré sa starajú o voľný čas našich detí a tiež súťažiť o malé odmeny.
   Celým festivalom sa nesie motto „podaj ruku“. „Chceme, aby sa ľudia zbavovali predsudkov a budovali si úctu ku každému človeku. Práve šport, kultúra či dobrovoľníctvo ponúka podanú ruku všetkým zainteresovaným,“ uviedol hlavný koordinátor Jozef Korený.  Ďakujeme samospráve, ale aj našim sponzorom, že tiež prijali túto výzvu a pomohli nám aj po siedmy raz zorganizovať festival Bambiriáda.
 

Partneri

Mesto Liptovský MikulášDom KulturyKALENDÁR PODUJATÍ mesta Liptovský Mikuláš Informačné centrumHK32Múzeum Janka Klára

Reklamní partneri

DSiDATA