O Vás, s Vami, pre Vás

Mikulášska mestská polícia obhájila post lídra v hokejbale

30.05.2014, Liptovský Mikuláš - Liptovský Mikuláš hostil v piatok 30. mája deviaty ročník  Medzinárodných majstrovstiev Slovenska v hokejbale mestských polícií.

Štvorica slovenských tímov medzi seba prizvala zahraničného hosťa z českého Třinca. Ani ten neporušil osemročné víťazné ťaženie domáceho tímu.
   Mestská a štátna polícia z Liptovského Mikuláša, Martina, Žiaru nad Hronom a Třinca sa proti sebe postavili v každoročnom hokejbalovom zápolení. „Hráme systémom každý s každým, kde sa najlepšie ukáže, aké silné sú jednotlivé družstvá. Dôležitejšie ako zápasiť je však pre nás dobre sa zabaviť, zašportovať si a navzájom sa stretnúť s kolegami. Aj toto je totiž príležitosť ako si vymeniť skúsenosti, poznatky či postrehy a zdokonaliť našu činnosť smerom k občanom,“ povedal Vladimír Bella, náčelník Mestskej polície v Liptovskom Mikuláši.   
    Osem ostatných ročníkov je mikulášsky tím neohrozeným lídrom turnaja a inak tomu nebolo ani tento rok. „Zažili sme aj veľmi tesné výhry. Prialo nám tiež šťastie, keď sme s družstvom, ktoré malo rovnaké skóre ako my, žrebovali o prvé miesto,“ dodal V. Bella.

Partneri

Mesto Liptovský MikulášDom KulturyKALENDÁR PODUJATÍ mesta Liptovský Mikuláš Informačné centrumHK32Múzeum Janka Klára

Reklamní partneri

DSiDATA