O Vás, s Vami, pre Vás

Svoj deň si na námestí užili stovky detí

02.06.2014, Liptovský Mikuláš - Doslova veľkolepý bol tohtoročný Deň detí a rodiny na Námestí osloboditeľov.

Na nedeľu 1. júna pripravilo mesto Liptovský Mikuláš pre tých najmenších množstvo atrakcií, ukážok, súťaží, ale najmä kopec zábavy, ktorú si prišli do centra mesta užiť stovky detí so svojimi rodinami.  
   Otvorenie detského popoludnia dostali za úlohu žiaci zo záujmových krúžkov Centra voľného času. Vystúpenia pretkávali ukážky výzbroje a výstroja štátnej polície a hasičov, obrovská šmýkačka, trampolína či maľovanie na tvár. Dobrovoľníci zo Združenia postihnutých civilizačnými chorobami zmerali záujemcom krvný tlak a cukor v krvi. Nechýbali ani členovia Motoklubu Liptov, ktorí malou improvizovanou výstavou ukazovali krásu svojich nablýskaných strojov.

Obrie divadlo
    Zlatým klincom popoludnia bolo divadelné predstavenie na chodúľoch Cirkus Obrov II., ktoré prinieslo do Liptova bláznivý príbeh o obrom cirkuse plnom zábavy, fantázie a akrobaticky premyslených scén. V cirkusantskej show vystúpili popletení klauni, štvormetrová žirafa Malvína, Koňosomár Albert, medveď Ivan na jednokolke a rozdvojená zebra s prenosným priechodom pre chodcov.
   Vyvrcholením osláv Dňa detí a rodiny bola už tradične ukážka z činnosti Hasičského a záchranného zboru z Liptovského Mikuláša priamo v akcii.
 
Autobusom zadarmo
    Pred veľkým dňom všetkých detí pripravilo mesto Liptovský Mikuláš v spolupráci s SAD LIORBUS prekvapenie pre deti do pätnásť rokov. V piatok 30. mája mohli všetky cestovať autobusom bezplatne. Mestské autobusy takto odviezli takmer 1300 detí.

Partneri

Mesto Liptovský MikulášDom KulturyKALENDÁR PODUJATÍ mesta Liptovský Mikuláš Informačné centrumHK32Múzeum Janka Klára

Reklamní partneri

DSiDATA