O Vás, s Vami, pre Vás

Ondrašovská horička láka čoraz viac detí a mládeže

16.06.2014, Bežecké preteky Ondrašovská horička vstúpili tento rok do štvrtého desaťročia svojej histórie. Druhé najstaršie podujatie pre bežcov v Liptove privítalo v nedeľu 15. júna viac ako dve stovky pretekárov z Liptova a širšieho okolia.


   „Myslím si, že Ondrašovská horička zapustila v Liptove pevné korene, nielen ako cezpoľný beh, ale zároveň aj ako Beh olympijského dňa pod hlavičkou mesta Liptovský Mikuláš, Medzinárodného olympijského výboru a ŠK Kriváň Liptovská Ondrašová,“ uviedol spoluorganizátor Jozef Gonda, poslanec mestského zastupiteľstva v Liptovskom Mikuláši. Nové desaťročie otvorili organizátori predĺžením trate v hlavnej kategórií z 5560 na 9500 metrov.

Čoraz viac detí  
   Najmladšími účastníkmi 31. ročníka pretekov Ondrašovská horička boli po minuloročnej úspešnej premiére deti z Materskej školy Liptovská Ondrašová. Vekovú hranicu na druhej strane tabuľky reprezentoval 79-ročný Daniel Paško z Popradu. „Tento rok sa nám  prihlásilo o tretinu viac detí ako po minulé roky. V tom vidím najväčšie pozitívum pretekov, že sa nám aj vďaka tamojšej materskej škole darí podchytiť k športovaniu najmladšie deti a mládež,“ dodal J. Gonda.
   Usporiadatelia ďakujú všetkým sponzorom, ako i Pozemkovému spoločenstvu komposesorát Ondrašová, vďaka ktorým sa preteky podarilo zorganizovať.

Partneri

Mesto Liptovský MikulášDom KulturyKALENDÁR PODUJATÍ mesta Liptovský Mikuláš Informačné centrumHK32Múzeum Janka Klára

Reklamní partneri

DSiDATA