O Vás, s Vami, pre Vás

Poďakovanie pani Ľubici Lakotovej

19.06.2014, Materskú školu na Nábreží 4. apríla v Liptovskom Mikuláši opúšťa dlhoročná riaditeľka Ľubica Lakotová. Za jej prácu a zodpovedný prístup sa jej vo štvrtok 19. júna poďakoval aj primátor mesta Alexander Slafkovský.   


   Ľubica Lakotová nastúpila do predškolského vzdelávania pred 37 rokmi v rodných Piešťanoch. Život ju priviedol do Liptovského Mikuláša, kde vo svojej práci pokračovala. Posledných 23 rokov strávila na pozícii riaditeľky v Materskej škole na Nábreží 4. apríla. „Keby som sa narodila ešte raz, robila by som to isté povolanie. Láska k deťom je na celý život. Po celý čas som stretávala úžasných ľudí, ktorými som bola obklopená. Za celú pedagogickú éru, som neprišla s nikým do konfliktu, odchádzam s nádhernými spomienkami,“ povedala pani Ľubica počas rozlúčky u primátora mesta.
   „Dlho som nestretol tak pozitívneho človeka, akým je odchádzajúca pani riaditeľka. Ďakujem jej za skutočne zodpovedne vykonávanú prácu a vštepovanie základných výchovných princípov všetkým generáciách, ktoré prešli jej obetavými rukami,“ zdôraznil A. Slafkovský.

Partneri

Mesto Liptovský MikulášDom KulturyKALENDÁR PODUJATÍ mesta Liptovský Mikuláš Informačné centrumHK32Múzeum Janka Klára

Reklamní partneri

DSiDATA