O Vás, s Vami, pre Vás

JL arénu otvoria známe hokejové tváre

23.06.2014, V sobotu 28. júna poteší hokejovú verejnosť otvorenie dlho očakávanej haly JL ARÉNA, pomenovanej po mikulášskom odchovancovi a slovenskom reprezentantovi Jánovi Lacovi. Na otvorenie haly zavítajú okrem neho do Liptovského Mikuláša ďalšie zvučné mená slovenského hokeja.  


   V novej hale je od 13:00 h pripravený pútavý program pre deti pod záštitou neziskovej organizácie Hokejové talenty Liptova. „Chceme podporovať mladé začínajúce talenty a vychovávať budúce generácie hokejistov pod dohľadom skúsených trénerov,“ povedal Karol Székely, riaditeľ neziskovej organizácie.
    Svoju účasť prisľúbili odchovanci mikulášskeho hokeja Ján Laco, Martin Cibák, Milan Jurčina a Marek Uram, ako i ďalšie zvučné mená Rastislav Staňa, Ivan Baranka, Branko Radivojevič či samotný tréner slovenskej reprezentácie Vladimír Vůjtek. „S hokejistami pripravujeme autogramiádu a pestrý program v podobe ukážok tréningov prípravky a hokejových tried. Na záver si priateľský zápas zahrajú Talenty s Hviezdami,“ prezradil Jozef Kasanický, riaditeľ JL arény.

Partneri

Mesto Liptovský MikulášDom KulturyKALENDÁR PODUJATÍ mesta Liptovský Mikuláš Informačné centrumHK32Múzeum Janka Klára

Reklamní partneri

DSiDATA