O Vás, s Vami, pre Vás

Dynamo Kyjev či Lokomotíva Zágreb na liptovskom trávniku

25.06.2014, Hráči zo šiestich krajín Európy sa stretnú na trávniku MFK Tatran Liptovský Mikuláš počas Medzinárodného mládežníckeho futbalového turnaja LIPTOV CHAMPIONS MASTERS. V Liptove sa stretnú aj mládežnícke družstvá svetovo známych futbalových klubov.


   O titul najlepšieho tímu v kategórii U9 a U10 bude súťažiť osem národností zo Slovenska, Česka, Poľska, Maďarska, Ukrajiny, Chorvátska, Slovinska a Španielska. „Diváci sa môžu tešiť na futbalovú akadémiu z ukrajinského Dynama Kyjev, alebo špičkový mládežnícky klub chorvátskej NK Lokomotíva Zágreb. Na turnaji sa predstaví celkovo 34 družstiev,“ povedal Martin Pohlod, výkonný riaditeľ hosťujúceho  MFK Tatran Liptovský Mikuláš.
    Do Liptovského Mikuláša si počas víkendu 28. - 29. júna prídu zahrať i mládežníci z Ružomberka, Liptovského Hrádku, Podbrezovej, Dukly Banská Bystrica, Nitry, Frýdku Místku, Hradca Králové, Kolína a Ostravy, ako aj z poľského Krakova a Živca, Budapešti a slovinskej Medvode.  Zápasy sa začínajú po obidva dni o 9.00 h. „Pre mladých hráčov sme okrem zápasov pripravili zaujímavý sprievodný program, v rámci ktorého budú môcť spoznávať najatraktívnejšie miesta Liptova,“ dodal M. Pohlod.

Viac informácií nájdete TU.

Partneri

Mesto Liptovský MikulášDom KulturyKALENDÁR PODUJATÍ mesta Liptovský Mikuláš Informačné centrumHK32Múzeum Janka Klára

Reklamní partneri

DSiDATA