O Vás, s Vami, pre Vás

Augustové investičné akcie

06.08.2014, Liptovský Mikuláš - V stredu 6. augusta cestári ukončili rekonštrukciu ulíc Kuzmányho a Tranovského v Liptovskom Mikuláši.

Niekoľko dní prebieha oprava Ulice Partizánov a v polovici augusta sa cestári pustia do obnovy vozovky na Ulici Širokej, Švermovej a Socháňovej.

    „Na Kuzmányho ulici sa opravil veľmi vyťažený úsek, ktorý si snáď najviac zo všetkých mestských ulíc  žiadal nový povrch,“ povedal Jozef Repaský, zástupca primátora mesta na stredajšom preberacom konaní.

Opravy materských a základných škôl
    V stredu 6. augusta sa začalo i s výmenou okien na Materskej škole 4. Apríla (MŠ Žirafka) na sídlisku Nábrežie. Za 28-tisíc eur do príchodu detí bude vymenených viac ako 2/3 okien v triedach, v jednotlivých pavilónoch. V auguste budú práce pokračovať i v telocvični Základnej školy (ZŠ) Janka Kráľa, kde vymenia podlahu.  Nové okná budú čakať aj žiakov na ZŠ v Okoličnom – v bloku „C“ a deti v MŠ Vranovská.
   Z ďalších investičných akcií pristúpi mesto k osadeniu verejného osvetlenia na priechode pred chodcov na Ulici Dubovej na sídlisku Podbreziny pre zvýšenie bezpečnosti chodcov.

Partneri

Mesto Liptovský MikulášDom KulturyKALENDÁR PODUJATÍ mesta Liptovský Mikuláš Informačné centrumHK32Múzeum Janka Klára

Reklamní partneri

DSiDATA