O Vás, s Vami, pre Vás

Na plavárni menia vzduchotechniku

24.11.2014, Liptovský Mikuláš - Na mestskej plavárni v Liptovskom Mikuláši vymieňajú takmer nefunkčnú vzduchotechniku.

Náhrada zastaranej technológie zabezpečí lepšie vetranie vlhkých priestorov plavárne. Z časti môže nahradiť i vykurovanie.  

     S výmenou vzduchotechniky sa začalo v sobotu 22. novembra. Práce na prvej etape potrvajú do 7. decembra. Počas týchto dní je prevádzka bazénov prerušená. „Ak sa nám osvedčí vzduchotechnika, ktorá má schopnosť ohrievať vzduch, na južnej strane plavárne odstránime zhrdzavené radiátory,“ prezradil Ľubomír Droppa, vedúci plavárne.
    Naplno sa v týchto dňoch pracuje aj v telocvični, kde sa menia dažďové žľaby a osvetlenie. „Výmeny sa dočkajú i dvere a okná na miestnosti pre plavčíkov pri bazénoch a v dámskych aj pánskych sprchách vymeníme ešte úsporné ružice. Všetko v celkovej hodnote asi 123-tisíc eur,“ zdôraznil Ľ. Droppa.
    Na budúci rok by sa na mestskej krytej plavárni mala dokončiť druhá časť výmeny vzduchotechniky a vymeniť palubovka v telocvični. Plavcov by mohli potešiť nové skrinky v šatniach. „Čakali sme, kým opravíme strechu. Stekajúca voda nám totiž skrinky poškodzovala,“ dodal vedúci plavárne. Mesto tak len v tomto roku investovalo do zveľadenia plavárne takmer 200-tisíc eur.

Partneri

Mesto Liptovský MikulášDom KulturyKALENDÁR PODUJATÍ mesta Liptovský Mikuláš Informačné centrumHK32Múzeum Janka Klára

Reklamní partneri

DSiDATA