O Vás, s Vami, pre Vás

Mladí futbalisti ukázali skutočné futbalové majstrovstvo

03.12.2014, Liptovský Mikuláš - Liptov aréna v Liptovskom Mikuláši hostila počas víkendu 29.  a 30. novembra mládežnícke družstvá zo Slovenska, Poľska a Maďarska.

Viac ako päťsto hráčov sa stretlo na ďalšom ročníku halového turnaja Liptov Champions Masters Winter Classic.
    V sobotu odohrali medzi sebou zápasy hráči do 8 a 9 rokov (U8 a U9) a v nedeľu starší (U10 a U11), aby tak opäť naplnili motto turnaja, poriadne si zasúťažiť, vzájomne sa konfrontovať a nájsť nové priateľstvá. „Mám veľmi dobré pocity. Cez víkend som sa cítil ako v mravenisku, kde sa chce každý hrať a víťaziť. U detí sme mohli vidieť neskutočné majstrovstvo a chuť hrať. Treba im dať len príležitosť, oni to vždy vrátia tým najkrajším spôsobom," zhodnotil riaditeľ súťaže Dušan Matejka.
     V zápasoch veľmi dobrej úrovne sa v kategórii U8 najviac darilo družstvu poľského DAF Rzeszów. V kategórii U9 zvíťazil po dramatickom boji MFK Ružomberok nad FC Petržalka akadémia. MFK Košice najlepšie zvládli kategóriu U10 pred prípravkou MFK Ružomberok. Pohár za víťazstvo v kategórii U11 si odniesli hráči ŠK Odeva Lipany, ktorí až na penalty pokorili FC Spartak Trnava.

Partneri

Mesto Liptovský MikulášDom KulturyKALENDÁR PODUJATÍ mesta Liptovský Mikuláš Informačné centrumHK32Múzeum Janka Klára

Reklamní partneri

DSiDATA