O Vás, s Vami, pre Vás

Mesto si uctilo jubilantov

08.01.2015, Liptovský Mikuláš - Vedúcu klubu seniorov z mestskej časti Palúdzka Darinu Beťkovú a dvojicu mikulášskych rodákov Vladimíra Rázusa a Milana Kralčiaka prijal primátor Ján Blcháč a viceprimátor Rudolf Urbanovič pri príležitosti ich jubileí.

Poďakoval im za ich dlhoročné pôsobenie či už v športovej alebo kultúrnej oblasti.
    Klub seniorov v Palúdzke koncom minulého roka oslávil desiate výročie založenia. „Založeniu klubu vďačíme za to, že sa obyvatelia Palúdzky spojili, viac spriatelili. Žijeme rôznym programom, od zdravotných či literárnych prednášok po najrôznejšie podujatia a cesty po Slovensku,“ priblížila aktivity palúčanských seniorov jeho vedúca Darina Beťková.  
    Pri príležitosti 60-tich narodenín si vedenie mesta uctilo i dlhoročného aktívneho mikulášskeho futbalistu Milana Kralčiaka. „Hrával som bez prestávky 33 rokov. V súčasnosti si s bývalou partiou chodievame zahrať skôr tenis, ale futbal bude vždy mojou srdcovou záležitosťou,“ prezradil Kralčiak.  
    Tento rok oslávil 70. narodeniny aj Vladimír Rázus, potomok známeho mikulášskeho rodáka a spisovateľa Martina Rázusa. „Bol to môj strýko. Jeden čas som pôsobil ako predseda Spolku Martina Rázusa a dodnes som jeho členom. Neustále sa snažíme uchovávať odkaz, ktorý zanechal svojim životom a vo svojich dielach,“ prezradil blízky príbuzný známeho básnika.

Partneri

Mesto Liptovský MikulášDom KulturyKALENDÁR PODUJATÍ mesta Liptovský Mikuláš Informačné centrumHK32Múzeum Janka Klára

Reklamní partneri

DSiDATA