O Vás, s Vami, pre Vás

Príďte do práce na bicykli

28.03.2014, Liptovský Mikuláš - Mesto Liptovský Mikuláš sa tento rok po prvý raz zapojí do  celonárodnej súťaže Do práce na bicykli.

Projekt Ministerstva dopravy SR sa takto už niekoľko rokov snaží upozorňovať na to, že najlepším prostriedkom na dochádzanie do práce je bicykel. Počas celého mesiaca máj sa môže pripojiť každý.
   Obdobnú súťaž organizujú okolité krajiny, ktoré tak podporujú rozvoj cyklistickej dopravy. Na Slovensku sa už úspešne zapojili mestá Banská Bystrica, Prešov a Žilina. Liptovský Mikuláš chce byť ďalším úspešným členom súťaže. „V rámci mesta sa môžu prihlásiť všetky firmy, organizácie, občianske združenia, inštitúcie a najmä ich zamestnanci, ktorí môžu vytvoriť minimálne dvoj, maximálne 4-členné tímy. Zastúpenie bude mať aj mestský úrad a ďalšie mestské organizácie,“ uviedol Miroslav Parobek, vedúci oddelenia marketingu a podnikania Mestského úradu v L. Mikuláši. 
   Záujemcovia sa môžu prihlásiť do 4. apríla 2014 na oddelení marketingu a podnikania Mestského úradu, mailom na m.parobek@mikulas.sk, alebo na tel. čísle 044/55 65 221.

Partneri

Mesto Liptovský MikulášDom KulturyKALENDÁR PODUJATÍ mesta Liptovský Mikuláš Informačné centrumHK32Múzeum Janka Klára

Reklamní partneri

DSiDATA