O Vás, s Vami, pre Vás

Súťaž o najkrajší strom v meste pokračuje

15.10.2014, Liptovský Mikuláš - Začiatkom septembra mesto Liptovský Mikuláš vyhlásilo súťaž o Najkrajší strom v meste.

Svoje fotografie môžu obyvatelia posielať ešte do konca októbra. Víťaz získa možnosť tlače 200 kusov fotografií od RV Minilab Pavol Križka v Liptovskom Mikuláši.  
   Súťažiaci môžu posielať fotografie stromov alebo drevín zo svojho okolia, ktoré sú niečím originálne, vzácne alebo výnimočné svojou krásou. Práve na jeseň ich skrášľuje farebná rôznorodosť listov, preto je súťaž vyhlásená práve v tomto ročnom období. K fotografii je potrebné napísať lokalitu, kde sa nachádza a krátky sprievodný text prečo si súťažiaci vybral práve tento strom. 
     Do súťaže sa prihlásil aj pán Matej Klimo, ktorý poslal fotografiu stromu stojaceho v blízkosti cesty na Háj – Nicovô. K fotografii napísal: „Prečo práve tento strom? Raz som sa bol prejsť s kamarátkou a veľmi ma oslovil. Len tam stál, skoro na vrchu kopca, mal zaujímavý tvar a farby. Tiež vyzeral, že do neho udrel blesk, no aj tak rastie ďalej. Práve pri ňom som si uvedomil, že aj keď je človek sám a má pocit, že sa ho všetci pokúšajú potopiť, tak môže vyrásť v niečo krásne a silné ako tento strom. Možno práve preto ma oslovil.“
    Svoje fotografie môžu súťažiaci zasielať poštou na adresu mestského úradu s označením SÚŤAŽ, alebo na mailovú adresu súťaž@mikulas.sk.

Partneri

Mesto Liptovský MikulášDom KulturyKALENDÁR PODUJATÍ mesta Liptovský Mikuláš Informačné centrumHK32Múzeum Janka Klára

Reklamní partneri

DSiDATA