O Vás, s Vami, pre Vás

Práce na plavárni pokračujú podľa plánu

03.12.2014, Liptovský Mikuláš - V týchto dňoch sa v mestskej krytej plavárni v Liptovskom Mikuláši pracuje na rekonštrukcii vzduchotechniky.

Do 7. decembra sa vymenia i úsporné ružice v sprchách a okná na miestnosti pre plavčíkov. V telocvični vymenia osvetlenia a zvody dažďovej kanalizácie.    

   „Bol najvyšší čas vymeniť nefunkčnú vzduchotechniku. Opravou ďalšej časti strechy, čiastočnou obnovou vykurovacích telies pri bazéne, drobných opráv a v neposlednom rade modernizáciou čistenia bazéna sme viac ako efektívne využili prostriedky, ktoré mesto získalo zmenou dohody s akciovou spoločnosťou LMT,“ uviedol primátor mesta Alexander Slafkovský počas kontrolného dňa v stredu 3. decembra.  

     Spoločne tak mesto do modernizácie budovy a vybavenia plavárne investovalo len v tomto roku takmer 200-tisíc eur. V budúcom roku je naplánované dokončenie výmeny vzduchotechniky a palubovky v telocvični zničenej presakujúcou vodou z poškodenej strechy. Naplánovaná je i oprava prednej časti strechy a výmena okien na priečelí budovy. Na rad by sa mala dostať aj výmena šatníkových skriniek.
      Plaváreň bude pre verejnosť opäť sprístupnená od 8. decembra 2014.

Partneri

Mesto Liptovský MikulášDom KulturyKALENDÁR PODUJATÍ mesta Liptovský Mikuláš Informačné centrumHK32Múzeum Janka Klára

Reklamní partneri

DSiDATA